Nogometni Dresovi

ساخت وبلاگ

Liverpool je 14. siječnja u 20. kolu Premier lige gostovao kod Brightona. Liverpool je u drugom poluvremenu primio 3 gola zaredom i izgubio 0-3. Mnogi navijači u Dresovi Liverpool napustili su stadion s velikim razočaranjem.

47. minuta, Matip je dodao loptu iz zaleđa, ali je izblokiran, s dva dodavanja Brighton je proslijedio loptu u šesnaesterac. Lallana je ubacio ravno u prednje polje, a Kaoru Mitoma na lijevoj strani je prošao slično šutu, a zatim je March guuo loptu s leđa i zabio u prazan gol. Brighton 1-0. 53. minuta Evan Ferguson uputio je direktan pas u vezni red, March je primio loptu i ušao u šesnaesterac, a zatim pucao lijevom nogom i zabio dalji kut. Brighton 2-0. 81. minuta, Brighton je ubacio aut s prednje strane u šesnaesterac, March je šutirao glavom, potom je Welbeck pokupio loptu na desnoj strani šesnaesterca i prošao Gomeza, a zatim pucao desnom nogom i zabio. Brighton 3-0 Liverpool.

Liverpool je doživio niz od dva poraza u prvenstvu i trenutno ima 28 bodova te je pao na 9. mjesto na ljestvici.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Liverpool, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 105 تاريخ : دوشنبه 26 دی 1401 ساعت: 18:52

11. siječnja, 18. krug Ligue 1 u sezoni 2022-2023, Paris Saint-Germain kod kuće pobijedio je Angers 2-0. Ekitik i Messi u Dresovi Paris Saint-Germain postigli su po 1 gol.

Pete minute, Mukiele je ušao u kazneni prostor, Ekitike je uzeo prolaz i pucao u rezultat, Paris Saint -Germain 1-0. 23. minutu, Messi je prenio loptu Ramosu, ali potonji je glavom spasio golman. 33. minutu, Messijev je pogodak spasio golman. 72. minutu, Mukiele je prošao loptu Messiju, a Messi je guuo i postigao pogodak, ali sumnjao se u ofsajd, sudac je potvrdio da je gol bio valjan nakon gledanja VAR -a. 83. minutu, Neymar je uzeo prolaz od Messija i upucao loptu u gol, ali sudac je navodio da je nevaljano zbog ofsajda. Na kraju, Paris Saint -Germain osvojio je Angers 2-0.

Ovo je prva igra nakon što je osvojio trofej Katara Svjetskog kupa. Mnogi obožavatelji na mjestu događaja držali su Dresovi Messi. U ovoj je igri Messi postigao 1 gol i prošao 54 puta, od kojih je 45 uspješno. U 54 utakmice nakon što se pridružio Parizu postigao je 24 gola i asistirao 28 puta. U pet glavnih liga Messi trenutno ima 696 golova, vezao je Ronaldov rekord.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Paris Saint,Germain,Dresovi Messi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 82 تاريخ : جمعه 23 دی 1401 ساعت: 14:41

U prvoj utakmici 19. kola Premier lige Liverpool je izazvao Brentford na Brentford Community Stadiumu. Na kraju su tinejdžeri u Liverpool Nogometni Dresovi izgubili 1-3 na gostovanju kod Brentforda, čime je prekinut niz od 4 pobjede u ligi.

Nunez je u prvom poluvremenu promašio vratara na startu i izbio s gol-crte Ben Meea. Tada je Konate slučajno zabio autogol, a Wissa nakon ispucavanja zabio dva gola. U drugom poluvremenu pogodak Nunesa nije bio valjan zbog ofsajda, Aold je glavom asistirao Chamberlainu za uzvrat, a Mbeumo je zabio za pobjedu.

Liverpool je nakon poraza nastavio na šestom mjestu, a Brentford je porastao na sedmo mjesto nakon 3 boda, 2 boda iza Liverpoola. Ove sezone, Brentford je igrao vrlo dobro protiv BIG6 timova i izgubio je samo 0-3 od Arsenala.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 80 تاريخ : سه شنبه 13 دی 1401 ساعت: 18:10

Službena vijest Riyadh Victoryja, momčadi se pridružio 37-godišnji Ronaldo. "Najveći sportaš na svijetu službeno se pridružio! Predsjednik kluba je potpisao ugovor s Ronaldom do 2025. Ronaldo će nositi Ronaldo Nogometni Dresovi s brojem 7."

Ronaldu je ovo prvi put u karijeri da je napustio Europu kako bi igrao. Navodi se da će dvije strane ovih dana potpisati ugovor u Madridu. Nakon što se pridružio Riyadh Victoryju, Ronaldo je rekao da se veseli što će doživjeti novu ligu u drugoj zemlji. Ronaldo je spreman sudjelovati u nedavnim utakmicama kluba i želi pomoći momčadi da postigne veći uspjeh.

Navodi se da će Pariz u siječnju imati prijateljsku utakmicu s Riyadh Crescentom i Riyadh Victory Star Unitedom, kada će Messi i Ronaldo ponovno igrati jedan protiv drugog.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Ronaldo Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 86 تاريخ : شنبه 10 دی 1401 ساعت: 19:07

U 20:00 sati po lokalnom vremenu 27., borci u Manchester United Nogometni Dresovi započeli su svoju prvu utakmicu Premier lige nakon Svjetskog prvenstva. Igrali su protiv Nottingham Foresta na Old Traffordu.

U prvom poluvremenu, Eriksson Rashford je guuo udarac za izlazak iz mrtve točke, zatim je Martial pucao nisko za povećanje rezultata, a Yatesov udarac glavom je odbijen; u drugom poluvremenu Casemiro je asistirao Fredu za pobjedu. Na kraju, pobjeda Manchester Uniteda 3:0 i niz od 2 pobjede u ligi. Nakon što je Ronaldo napustio momčad, ofanzivni učinak Manchester Uniteda u prednjem polju očito je bio bolji, a suradnja je bila glatkija. Možda je ispravna odluka da Manchester United raskine ugovor s Ronaldom.

Također nakon 15 kola natjecanja Manchester United je privremeno peti s 29 bodova, a Chelsea osmi s 5 bodova razlike. Arsenal je nastavio voditi s 40 bodova nakon pobjede prethodnog dana s 13 pobjeda, 1 remijem i 1 porazom. Branitelj naslova Manchester City, koji je imao utakmicu manje, zaostao je 8 bodova.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 72 تاريخ : چهارشنبه 7 دی 1401 ساعت: 20:45

Španjolski mjerodavni mediji otkrili su da je Ronaldo iz Europe otišao u Saudijsku Arabiju te da je spreman pridružiti se saudijskom velikanu Riyadu!

Ronaldo je intervjuiran prije Svjetskog prvenstva. Niz primjedbi izazvao je kontroverze. Zajedno s padom natjecateljskog stanja 37-godišnjeg Ronalda, Ronaldo je morao skinuti Dresovi Manchester United i prihvatiti stvaost.

Nakon Svjetskog prvenstva Ronaldo je počeo tražiti svoj sljedeći dom. Najiskrenija ponuda bila je od saudijskog velikana Riyadh Victoryja. Učinili su gotovo nemogućim druge momčadi da daju velikodušne ponude. Navodi se da je godišnja plaća blizu 200 milijuna eura, a ugovor će biti potpisan na dvije i pol godine. Istodobno, bit će i veleposlanički ugovor do 2030., s ukupno 1,2 milijarde eura.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Manchester United, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 80 تاريخ : يکشنبه 4 دی 1401 ساعت: 18:11